Levande vatten - förändrar ditt liv

KLOKSKAP & FRI VILJA

VARFÖR SKA DU VÄLJA DRICKA LEVANDE VATTEN?

Du har redan för länge sedan förstått kosten och rörelse/motion och dess inverkan på kroppen.
Hur dessa faktorer hjälper till att förändra och förbättra din hälsa och ditt liv.

Saknar du en pusselbit?


Det är underbart att komma fram till de beslut i livet som stöttar kroppen och får oss att lyfta våra liv - vårt välmående.
Kunskapen om vårt KRANVATTEN är strax ytterligare en del av din hälsoförändring - mot HÅLLBAR HÄLSA.

Kanske tänker du inte tänker på hur mycket skada vattnet vi dagligen intar via kranvattnet orsakar oss på djupet?

Vad vet du om vårt kranvatten?

Vårt kranvatten är "dött". Med detta utlåtande menas; försurande och förgiftande för vår levande cellkropp. Detta i sin tur utarmar våra kroppssystem och immunsystem över tid och vi förknippar inte det med det faktum att vi "hålls nere" av t ex vårt kranvatten som vi ständigt uppmanas att dricka mer av för att vara hälsosamma.

Reflektera över den sanningen en liten stund.....vet du om att du är en vattenkropp? Att du består av 70-80% vatten och att dålig hydrering är ett stort problem som de flesta inte är närvarande till.

Dina vattenceller i din kropp behöver djup återfuktning som läker dina celler på djupet och stärker dess elektriska laddning - mitokondrierna (cellernas batterier). Du får inte denna kunskap om vattencellskroppen eller hur den ska hydreras eller laddas med dig i din skolgång och inte heller genom vårt samhällssystem eller våra politiker - du behöver ta ansvar för den själv.

STRESS & FÖRSURNING AV DIN KROPP

Vi utsätter kroppens celler för enormt mycket oxidativ stress genom vår livsstil. Det drar ner milivolten (LADDNINGEN) i våra celler och gör oss successivt svagare. Det i sin tur gör det svårare att fungera väl, rent allmänt under ett helt liv.
Man ser numera fler och fler artiklar och erkännanden kring hur sjukdomsframkallande vårt svenska kranvatten är.
Det är att ta på högsta allvar!

För att kunna ladda våra celler på djupet behöver vi tillräckligt med vatten av rätt kvalitet.
Ett negativt laddat vatten genom elektrolys av högsta klass - medicinskt certifierad vattenrenare/filtrerare och laddare - är att rekommendera.

Detta för att inte riskera att bli långsamt sjuk och livstrött och för att kunna bli fri från t ex inre stress, oro, hormonstörningar, sömnproblem och märkliga diagnoser av olika slag och nyanser - små smygande tecken som många inte alls härleder till vårt kranvatten. 

Skulle vi alla få möjligheten att inta levande vatten så skulle kroppen självläka det mesta och bli motståndskraftig mot mycket t ex infektioner, virusar, inflammationer, stress, oro, depressioner, läka sig själv från autoimmuna sjukdomar, pms, utmattning, kroppssmärta, ledbesvär, etc.

Allt detta kan vår fantastiska kropp nämligen läka ut själv om den får rätt förutsättningar och det vatten den behöver i rätt "levande form".

Om miljön i kroppen är oxidativ och försurad - som den blir av vårt ordinarie kranvatten och vår moderna livsföring - är det svårt för kroppen att ta rätt hand om sig, läka och känna sig stark.
Livslusten sinar gradvis och du känner dig förtida åldrad, försurad och din kropp svullnar och växer, samt värker och t o m smärtar.

ALKALISERAT VATTEN - LEVANDE VATTEN

Ioniserat vatten - alkaliserat - är negativt laddat (rikt på elektroner, ljus, liv) och strukturerat. 
Vattnet via din vattenjoniseringsmaskin behöver vara medicinskt klassat för rätt och tillräcklig effekt i din kropp, vilket maskinen jag är återförsäljare till erbjuder dig.
Ditt kranvatten som det är nu utan alkalisering är positivt laddat, liksom plastflaskvatten och läsk, och du är uttorkad cellulärt - försurad. Detta leder till
en inflammatorisk kropp.

Det vill jag erbjuda alla mina klienter är att prova det levande vattnet och låta vattnet visa dig vägen till förändringen - du hämtar vattnet hos mig på kliniken och ser vad som händer i kroppen när du intar det - direkt och efter några dagar.

MIN KANGEN VATTEN PRESENTATION SES DU HÄR

https://www.youtube.com/watch?v=Mk1fdHC_6zE 

KROPPCELLERNAS UPPGIFT

Kroppens miljontals celler har till uppgift att ge dig liv och naturligt hålla dig frisk, stark och hälsosam.

I varje cell finns ett litet "batteri" som behöver laddas för att ge oss den energi vi behöver för dagen, träning och för att leva livet.

De slaggprodukter som också bor i cellerna pga förgiftning och försurning av olika slag kan aldrig vårt nuvarande kranvatten spola bort - det jag möts av är att svenskar i allmänhet tror att vi har ett "bra" och friskt vatten - det har vi inte - tyvärr.

HÄLSA VIA 100% RENT VATTEN

Vi behöver få i oss högt antioxidant, ioniserat, väteberikat, rent och vattenmolekyl-strukturerat, s k levande vatten om kroppen och cellerna får välja -  ren livsenergi mao som ger din kropp möjlighet till total återhämtning och uppbyggnad.

OBS! Vårt kranvatten i Sverige innehåller elaka mängder av kemikalier, läkemedelsrester, psykofarmaka rester, giftiga plastpartiklar, hormoner, tungmetaller, klor och fluor mm som sagt.
Dessa gifter är mycket skadliga för kroppen.
Detta får vi inte veta.

FÖRSURNING PÅ OLIKA SÄTT UNDER LIVETS GÅNG

Vi försuras och får obalanser som leder till diffusa besvär och senare till sjukdom genom olika saker i samhället - en inflammatorisk kropp:
socker, gluten, stress, alkohol, läkemedel, hormonrester, halvfabrikat kost, vatten på flaska, plast, besprutningar, fluor och klor mm mm.

Många tror sig att det kommer av ålder och att man arbetar för hårt mm. Sanningen är att många faktorer spelar in och att vår försurning av kroppen och våra viktigaste organ i den - sker via kranvattnet till mycket stor del.

Försurade, trötta, uttorkade, sjuka och energilösa tappar vi bort vår livsenergi. Den enda vi fått.

När jag som holistisk terapeut belyser problemet med vårt vatten så blir det tydligt och man förstår mer och mer varför kroppen och livet inte fungerat optimalt även om man sysslar med att inta grönsaker, annan klok kost och har sett över motionsbiten och dragit ner på alkohol och stress i vardagen. 

MER INFO här:

https://youtu.be/rkylzwsqJfk

alternativet till ditt kranvatten

Vattnet jag förespråkar kallas KANGEN och är elektriskt reducerat, perfekt strukturerat, väteberikat, alkaliserat och 100% rent - för att kunna återställa kroppen till ett alkaliskt tillstånd och ge varaktig hälsa på djupet.

Kangen-vattnet får du genom att införskaffa en vattenjoniseringsmaskin som ansluts till din kökskran.
Den skapar detta högkvalitativa vatten du då kan njuta av och stärka dig och din familj, omgivning med direkt ur kranen hemma.

Direkt under din första vattenliter (Kangen) märker du tydligt hur något positivt händer i din kropp. Du laddas och livsenergi känns tydligt.

Maskinen kopplas direkt på din kran enkelt och lätt som sagt och går att ansluta till alla typer av kranar vilket gör att du också kan flytta med dig din maskin vart du än förflyttar dig; landet, husbil etc.

 

Dr Corinne Allen pratar om varför detta är viktigt för ALLA våra funktioner i kroppen:

Med rätt vatten kan kroppen självläka det mesta och bli fullt ut motståndskraftig mot infektioner, virus, inflammationer, stress, oro, depressioner, autoimmuna sjukdomar, pms, utmattning, smärtor, ledbesvär.

Enagics hemsida - här finner du all information om vattnet och maskinerna. Det kommer i maj 2022 en efterlängtad svensk hemsida då vattnet och maskinerna tagit raketfart i Sverige de senaste två åren. Det kommer bli lika stort som Eco i Sverige när alla får möjlighet att investera i denna hälsoförsäkring till sitt hem - alla ska ha en sådan försäkring hos sig i sitt hem likväl som en villaförsäkring eller en dyr kaffemaskin......

https://enagiceu.com/

Dr. Corinne Allen has amazing results with HYDROGEN WATER and effects of it on Autism, Aspergers, ADD, Dyslexia, Learning Disabilities, Traumatic Brain Injuries, Post Traumatic Stress at her Brain Center Dr. Allen is one of the leaders in Brain disorders and experience in Brain healing.

The brain is the most important organ in the body. Amazingly, it empowers you to think, walk, talk, learn, make friends, have emotions and know what it means to be alive. Although it weighs just two pounds and is approximately 75% water, the functioning of every system of the human body is entirely dependent upon the brain. 

Yet when it comes to health, people rarely think of the brain, even though it is the "master organ" of the human body.

KLOKSKAP & HÅLLBAR HÄLSA

Jag vill förmedla vikten av att upptäcka KANGEN-vatten.
Min egen hälsa har förändrats på så många plan bara genom att växla till ioniserat Kangen vatten: Min sköldkörtel medicinerades med 125mg levaxin när jag startade dricka vattnet - efter bara tre månader var jag HELT medicnfri!
Min tarm togs bort pga tarmcancer 1991 och jag har därför ej kunnat producera tillräckligt med serotonin själv, eftersom det produceras i tarmen - men nu har den lilla kvarvarande del av tarm jag har, helt läkt från att ha varit läckande och försurad så nu har jag all produktion av serotonin jag behöver för att må riktigt riktigt bra igen.
Så många med mig som dricker vattnet som upplever att de inte längre blir svaga och deprimerade och att deras hormoner regleras så att de sover bra och mår bra genom hela dagarna utan dippar.Jag vill förmedla vikten av att upptäcka KANGEN-vatten. 

Jag brinner för att ge människor möjligheter till klok och hållbar hälsa för resten av sitt liv (maskinen hållbar i ca 20-25 år eller mer).

Att få bidra till att ge andra god hälsa genom att förstå vad vårt kranvatten gör med oss känns mycket viktigt och akut och det ger mig fantastisk inspiration  - älskar att se andra komma vidare ut ur ohälsa och se dem transformera tidigare besvär till riktigt god och hållbar hälsa.

På kliniken ger jag dig en djupare insikt kring grundstommen till en hälsosam livsföring och en hållbar sådan genom samtal om kost, livsstil och levande vatten, homeopati, frekvensmedicin, bio scanning. Du ska kunna känna dig yngre för varje dag inte äldre och utmattad!

På kontaktformuläret nedan kan du lämna ditt intresse om du vill veta mer om detta livgivande
levande vatten.

VARMT VÄLKOMMEN
Vissa möter sig själva fullt ut med det levande vattenintaget och blir läkta uppifrånner och inifrånut, andra väljer att arbeta med att sprida information till alla om denna väg till optimal hälsa - valet är lika nyanserat som livet självt och vad man vill inkludera i det.
Konsumenterna i Bromma och runtom i Sverige växer för varje dag - vilket glädjer mig.
Huvudsaken har för många blivit att komma vidare in i mer hälsa, mer liv.

Ett är säkert - när man en gång uppnått en känsla av helhet och riktigt bra hälsa - vill man inte leva något annat!

Det är märkligt hur livet tar en helt annan vändning när ens egen HÄLSA får stå i fokus - SELFCARE, som så många möter just med att börja dricka rätt och rent vatten så att de laddade mitokondrierna kan ge kroppen och immunförsvaret, hjärna och hjärta, rätt energi - vilket lugn som infinner sig när man vet att kroppen klarar allt.


De som är i ohälsa eller ren sjukdom vill inget annat än att bli friska - därför är HÄLSAN den absolut viktigaste livsfaktorn för oss som människor. 

Hantering av personuppgifter*

Inställningar för cookies
Vår webbsida använder cookies för att hemsidan och våra tjänster ska fungera som de ska. Cookies hjälper oss att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, och därför är vissa cookies nödvändiga för att webbsidan ska vara fullt fungerande. Nedan kan du läsa mer om våra cookies och vilka som är valbara.
Inställningar för samtycke
Inställningar för samtycke
Nödvändiga cookies
Dessa cookies används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa cookies kan därför inte stängas av. Cookies används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda cookies
Denna typ av cookie hjälper oss att följa antal besök på vår webbsida och hur våra användare hittade till oss. Vi använder cookies till att mäta och analysera för att exempelvis kunna förbättra användarvänligheten på vår webbplats. Vi kan med hjälp av våra insamlade cookies analysera hur användaren navigerar på webbplatsen, och ta bort irrelevanta sidor och information för att skapa ett så användbart material för våra kunder som möjligt. Den information som vi sparar är exempelvis vilka produktsidor som du besöker.
Marknadsföring
Dessa cookies används för att kunna analysera hur vi kan marknadsföra våra produkter och tjänster. Insamlingen av cookies kan exempelvis hjälpa oss att anpassa annonser till våra besökare baserat på dess tidigare användning av våra tjänster.