Trådlyft 
 
Om V Soft Lift / Trådlyft

V Soft Lift är en lättare icke kirurgisk behandling med tunna trådar som ger ett ansiktslyft, ökar elasticiteten och är helt biologiskt nedbrytande. Biverkningar är minimala i form av lättare svullnad eller mindre blåmärke lokalt.
Direkt efter behandlingen kan man återgå till normal aktivitet. Materialet är av polydiaxon = PDO, som är både vävnadsvänligt och bikompatibelt. Samma material som en del kirurgiska suturer.

V Soft Lift är ett alternativ till traditionell kirurgi. Ger inga ärr och utmärkt estetiskt resultat. Kan upprepas flertal gånger, till skillnad från ansiktslyftning med kirurgi.

V Soft Lift är små, tunna nålar med tunna självabsorberande trådar som är tvinnade och består av ytterst små hullingar. Det är ett enkelt ingrepp som tar 30-60 minuter. Man får både ett omedelbart direkt föryngrande resultat samt ytterligare resutat inom 1-2 månader till följd av att fibroblaster stimuleras och ger en ökad kollagenproduktion. Kollagentrådarna är som skelettet är för kroppen, den ger huden spänsthet och fasthet. Huden får även en bättre kvalitet och lyster.
Fördelen är inga ärr, snabb och säker metod.
Effekten håller i 12-24 månader.
Enbart Läkare som är utbildade och certifierade får utföra behandlingen.

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.