Radiovågslyft

Fyrpolig Radiovågsbehandling – Ansiktslyft utan kniv

Radiofrekvensteknologi(RF), har används inom kirurgin i över 70 år. Under påverkan av hög radiofrekvens aktiveras vattenmolekylerna i underhudsvävnaden vilket genererar värme. Först när temperaturen når en kritisk temperatur på ca 60-70 grader, krymper kollagenet vilket stimulerar nytt kollagen att bildas och fylla luckorna. När det nya kollagenet produceras ökar densiteten och tjockleken av läderhuden (dermis, de mellersta av hudens tre huvudskikt). Rynkor och linjer fylls på så sätt ut och huden blir fylligare och slätare med en lyftande och uppstramande effekt.

  • Lyft/skintightning
  • Påsar under ögonen
  • Reducera linjer och rynkor
  • Reducera dubbelhaka
  • Ökad lyster i din hud
  • Minska porstorlek

 

Hemmavård

Hos oss på Mälaröarnas Specialistklinik har vi ett stort kunnande om hud, hudhälsa och pigment, vi förstår att du utöver behandling på kliniken, behöver väl fungerande preparat på hemmaplan som kan förstärka effekten av de estetiska behandlingar vi utför på kliniken. Vi skräddarsyr din hemmavård med en mätning av din hud för att kunna spjutspetsinrikta din hudvård för snabbast och bästa resultat.

Frågor och svar

Hur lång tid håller effekten i sig?
Effekten håller för det mesta i sig i flera år, beroende på ålder och hudens struktur. Kollagenuppstramningen som uppstår av en RF-behandling är permanent men hudens naturliga åldrande fortskrider självklart. Man kan
vrida tillbaka tiden men man får den inte att sluta ticka.

Hur många behandlingar krävs?
För att uppnå bästa resultat rekommenderas omkring 3 behandlingar under en 6 veckors period. För att bibehålla resultatet från den första behandlingsomgången samt förebygga försämringar av huden kan man efterbehandla tidigast en månad efter avslutad 3 ggr kur.

Finns det några biverkningar?
De få biverkningar som kan uppstå är måttlig rodnad och i enstaka fall lätt svullnad som försvinner på några timmar. Dessa biverkningar kan drabba både ansikte och kropp. Efter behandling skall man undvika direkt
solljus och solarium de första 24-48 timmarna. Man bör därför använda en solskyddskräm med hög solskyddsfaktor om man ändå måste vistas i solljus.


Ansikte per behandling (30 min)

2 500 :-

Ansikte (30 min) pkt om 3 st 6 000 :-
Ansikte & hals per behandling (50 min) 3 500 :-
Ansikte & hals per behandling (50 min) pkt om 3 st 9 000 :-
Ansikte, hals & dekolletage (120 min) 4 000 :-
Ansikte, hals & dekolletage (120 min) pkt om 3 st 10 000 :-
Påsar under ögon (15 min) 750 :-
Påsar under ögon (15 min ) pkt om 6 st 3 600 :-
Hela ögonområdet (25 min) 1 000 :-
Hela ögonområdet (25 min) pkt om 6 st 4 900 :-
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.