IPL Hudföryngring

Om

SLIPP MISSFÄRGAD/FLÄCKIG HUD – FÅ JÄMN HUDTON

Stora Blå har med stor framgång skapat hudföryngring för många kunder som lider av acne-ärr, slapp hud, tvärgående rynkor från solskador, pigmentfläckar samt förlorad lyster i huden pga kanske längre tids medicinering eller sjukdom, trötthet och dyl.

IPL Skin Rejuvenation, (Hudföryngring), är en metod där ljusenergi tränger djupt ner i huden och omvandlas till värmeenergi som stimulerar elastin och collagen vilket föryngrar och stramar upp huden i ansiktet, på halsen, decolletaget och händerna. Ytliga blodkärl, pigmentförändringar försvinner och fina linjer, stora porer reduceras och hudstrukturen får en klar lyster. Behandlingen är också bestående. IPL-behandling mot rosacea och acne har visat sig vara effektivt och ger ett mycket bra resultat.

Ge Dig själv möjligheten att se avsevärt piggare och yngre ut! 10 dgr mellan varje behandling är vår rekommendation och dessa KUR-behandlingar kan upprepas flera gånger per år. Eller också som en engångskur.

Rosacea, pigmentfläckar och ytliga blodkärl

Rosacea, pigmentfläckar och ytliga blodkärl behandlas effektivt. Redan efter första behandlingen får du en jämnare och fin hudton.

Rynkreducering

Värmeprofilen hos IPL/RF ger epidermala och dermala förbättringar. Radiofrekvensen i IPL/RF skapar en kontrollerad och fokuserad energi på 1.5 – 2.0 millimeters djup där förnyelsen av kollagen sker. Eftersom RF inte är i behov av en chromophore för absorbtion sänds energin direkt till behandlingszonen. Man kan behandla både djupa och ytliga rynkor.

Enastående resultat!

 

Ansikte (20 min) 1 900 :-
Ansikte (20 min) pkt om 3 st 5 000 :-
Ansikte, hals och dekolletage (40 min) 3 000 :-
Ansikte, hals och dekolletage (40 min) pkt om 3 st 7 500 :-
Handrygg  (15 min) 900 :-
Handrygg (15 min) pkt om 3 st 2 000 :-

 

Hemmavård

Hos oss på Mälaröarnas Specialistklinik har vi ett stort kunnande om hudhälsa och pigment, vi förstår att du utöver behandling på kliniken behöver väl fungerande preparat på hemmaplan som kan förstärka effekten av de estetiska behandlingar vi utför. Vi skräddarsyr din hemmavård med en mätning av din hud för att kunna spjutspetsinrikta din hudvård för snabbast och bästa resultat.

 

Info om Fitzpatrick-skalan

Läs mer

 

Fläckguide

Melasma – kallas också cloasma. Syns som mörka skiftningar i ansiktet och blir tydligare om du solar. Orsakas av hormoner, kan drabba gravida och de som äter vissa p-piller ( de som innehåller både östrogen och progesteron). Är ganska svårbehandlade MEN det går. Vi rekommenderar minst 6 behandlingar för bästa resultat.

Lentigo – kallas också åldersfläckar MEN kan dyka upp redan i 30-40 års åldern. Är delvis ärftligt betingade. Ipl och frystorkad c-vitamin i pulverforn (askorbinsyra) används i kombination för byta resultat. 3-6 beh och c-vitamin en gång per dag i hemmavård ger bästa resultat.

Efterinflammatorisk pigmentering – mörka ärrbildningar som bildas när huden läker efter acne eller hudeksem. Kan även tyvärr uppstå om/när du solar med parfym på huden. Ipl och askorbinsyra behandlar effektivt, räkna med ett års behandlingstid med askorbinsyra och ca 6 st Ipl behandlingar för bästa resultat.

Fräknar – är genetiskt betingade och kan öka eller minska med åldern, behandlas ej annat än med askorbinsyra blandat i dagkräm som hemmavård. Fräknarna ljusnar och blir inte så framträdande.

Solskador – flammiga, inte så mörka fläckar på solexponerade områden som ansikte, händer och dekolletage. Beror på för mycket solande. Kemisk peeling, ultraljud och Ipl-behandling rekommenderas i en kombination = epidermal regenesi.

Hyperpigmentering – den bruna färg huden fått av att utsättas för sol. Även jämn brun färg över hela kroppen är en form av hyperpimentering. Behandlas ej.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.