Infuzion BEHANDLING med Cytocare

Infuzion med Cytocare är en ny behandlingsmetod där hyaluronsyra berikad med vitaminer och mineraler penetreras in i dermis*. Ingen nål eller injektion behövs. Behandlingen sker med ett infusionssystem med ström som infiltrerar Cytocare via en patenterad roller. Behandlingen är smidig och känns angenäm. Resultatet syns omedelbart. Linjer fylls med Cytocare hyaluronsyra och ger ett resultat likt en skinbooster behandling. Skillnaden här är att du slipper nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken som ofta kan uppstå.

* Dermis = läderhuden, den mellersta av hudens tre huvudskikt. Den är en bindväv som är rik på både kollagen, som gör väven hållfast, och elastin som gör huden slät, stram och elastisk. När man blir äldre, eller om man solar mycket, minskar och förstörs de elastiska fibrerna vilket kan leda till att huden ser rynkig ut och åldras fortare.

 

Infuzion & Cytocare är estetiska behandlingar i en ny tidsålder

En fördel gentemot en fillerbehandling är att Infusion-systemet slussar in Cytocare så att den placerar sig jämnt i alla hudceller. Hyaluronsyran från Revitacare innehåller 52 vitaminer och mineraler som återbildar kollagen, och bildandet av elastin så att huden behåller sin elasticitet.

Cytocare är idag världsledande inom t ex mesoterapi* och hudföryngring och finns i över 80 länder. Cytocare är kvalitetssäkrad och CE Medicinskt märkt.

* Mesoterapi = innebär i de flesta fall många små injektioner med nål. Det vi nu erbjuder på kliniken är, till skillnad från dessa injektioner med nål, INFUSION – inslussning med hjälp av ström. Huden tillförs hyaluronsyra, aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion i huden. Metoden går ut på att korrigera och återställa huden, motverka och/-eller åtgärda befintliga rynkor/- fina linjer, celluliter, förslappad, trött hy och bristningar. Huden blir återfuktad, välnärd, spänd med naturlig lyster och får därmed ett fräschare, ungdomligare utseende.

Vi hjälper dig att bestämma vad just din hud behöver

Cytocare finns i tre olika varianter för optimal effekt för just din ålder och hudtyp:

Gemensamt för alla varianterna av Cytocare är att de innehåller hyaluronsyra och den unika blandningen CT50 – en blandning av 50 olika ingredienser för optimal hudföryngring och förbättring av hudkvaliteten. Produkten är helt steril och bör för bästa effekt göras i en behandlingskur av tre stycken med två till fyra veckors mellanrum.

RESULTAT = Från trött och sliten till vital, frisk, yngre hud!

Ansikte (30 min) 1 900 :-
Ansikte (30 min) pkt om 3 st 5 000 :-
Ansikte och hals (45 min) 3 500 :-
Ansikte och hals (45 min) pkt om 3 st 8 500 :-
Ansikte, hals och dekolletage 4 500 :-
Ansikte, hals och dekolletage pkt om 3 st 12 000 :-
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.